Vés al contingut

PRÒXIMES ACTIVITATS PRINCIPALS
(Subjectes a les condicions de la COVID-19)

NITS D'ESTIU A L'ERMITA DE LA MAGDALENA

L'Ermita de la Magdalena es converteix en un lloc de trobada i música a l'estiu. L'esdeveniment, nomenat 'Nits d'estiu a l'ermita de la Magdalena', proposa un cicle de concerts de diferents gèneres musicals que començarà el dissabte, 1 d'agost, i que tindrà lloc cada dissabte del mes d'agost. Un total de cinc concerts ompliran de música, alegria i festeig un dels llocs més emblemàtics de la ciutat de Castelló.

FESTES EN LES ERMITES

Amb l'objectiu de posar en valor el patrimoni de les ermites del terme de Castelló i la necessitat de fer un major ús de la seua riquesa patrimonial, les ermites de la ciutat són les protagonistes de diferents festes al llarg de l'any. Al mes de juliol l'ermita de Sant Jaume de Fadrell és una de les principals atracciones de Castelló, encara que existeixen moltes altres, com la de Sant Francesc de la Font o la de Sant Roc de Canet, que també gaudeix de diferents celebracions.

ANIVERSARI DE LA CIUTAT

Cada 8 de setembre Castelló celebra l'aniversari de la seua fundació amb diversos actes destinats a festejar aquesta efemèride. En 2020, donades les condicions sanitàries actuals a conseqüència de la pandèmia de la covid-19, l'acte consisteix en tocar les campanes del Fadrí davant representants de l'Ajuntament i a fi d'evitar aglomeracions.

LES NOSTRES FESTES

  • D’interés turístic internacional

    En l’any 2010 les Festes de la Magdalena van rebre aquesta distinció de caràcterhonorífic

  • Un èxit en evolució

    Cada any milers de persones se congreguen en els actes més representatius

  • Una festa global

    Tant xiquets com majors poden gaudir d’unes festes pensades per a tots

CARTELL OFICIAL DE LES FESTES

75 ANIVERSARI

Les festes de la Magdalena del 75 aniversari es celebraran en 2021

Nits de Llum

El cartell guanyador és obra de l’artista Endika Gómez de Balugera

Magdalena 100%

El cartell conté tots els elements representatius: gaiates, rotllos i canyes i fins i tot la pròpia ermita de la Magdalena

Un any competit

Nits de Llum es va imposar en un certamen al qual es van presentar 23 obres

CONEIX TOTES LES NOTÍCIES DE LES FESTES

VEURE MÉS