Vés al contingut

Festes inaugura els events de lliurament de Fadrins

 

El Patronat Municipal de Festes, amb el seu president i regidor de Festes Omar Braina al capdavant, va iniciar la passada setmana els actes de lliurament de Fadrins a diferents ens del món de la festa. La Gaiata 5 i la Germandat dels Cavallers de la Conquesta van ser els primers a rebre-ho. L'esdeveniment va tindre lloc al Palau de la Festa on, una vegada més, les mesures de seguretat i sanitàries a conseqüència de la pandèmia de la covid-19 van ser protagonistes.

La presentació del llibre de la Festa 2020 tindrà lloc aquest dissabte

 

El Patronat Municipal de Festes, encapçalat pel seu president i regidor de Festes Omar Braina, ha anunciat que la presentació del llibre de la Festa 2020 tindrà lloc el dissabte, 26 de setembre a les 11.00 hores. L'acte se celebrarà a l'esplanada del Palau de la Festa, a l'aire lliure, amb l'objectiu que els assistents puguen gaudir de l'esdeveniment i respectar al mateix temps les mesures sanitàries per la pandèmia de la covid-19.

L'Associación Cultural l'Aljama celebra el 30 aniversari de la seua fundació

 

L’Associació Cultural l’Aljama ha complit trenta anys i des del Patronat Municipal de Festes ens volem sumar a les felicitacions per la seua inestimable labor durant aquestes tres dècades en la tasca de rescatar de l’oblit a l’antiga juderia medieval castellonenca. L’Aljama, fundada un 15 de setembre de 1990, s’ha encarregat d’escenificar la juderia en la Cavalcada del Pregó, completant d’aquesta manera la trilogia de cultures que van formar part de Castelló durant la Baixa Edat Mitjana: cristiana, musulmana i hebrea.

Conclou l'exitós cicle ‘Nits d’estiu a l’ermita de la Magdalena’

El cicle de concerts ‘Nits d’estiu a l’ermita de la Magdalena’, organitzat per l'Ajuntament de Castelló a través de la regidoria d'Ermites i del Patronat Municipal de Festes, ha conclòs després d'una sèrie d'exitoses actuacions que han tingut lloc al llarg del mes d'agost. Ha sigut durant tots els dissabtes del mes quan els ciutadans de Castelló han pogut acostar-se fins a l'emblemàtic lloc per a gaudir de la música de diferents artistes locals.

El Patronat de Festes inaugura la seua nova pàgina web

La pàgina web del Patronat Municipal de Festes ja està disponible per a tots aquells interessats en conéixer l'actualitat i la història de les festes de Castelló. Amb l'objectiu de poder estar al dia en aquesta matèria, el recentment inaugurat espai compta amb informació sobre les novetats, els programes, la història o els concursos celebrats en les Festes de la Magdalena, Sant Pere, Carnestoltes, Sant Joan, Sant Cristòfol, la Festa de la Rosa, les Festes de Carrer i Barris i també les celebracions nadalenques.

Castelló reobri la basílica del Lledó

L'Ajuntament de Castelló ha acordat aquest dijous en una Junta de Govern Local extraordinària la reobertura de la Basílica de la Mare de Déu del Lledó. El govern municipal ha acordat aquesta reobertura autoritzada per l'ordre SND/414/2020 de 16 de maig sobre les mesures de flexibilització establides per a la fase 1 del pla per a la transició cap a una nova normalitat, que va entrar en vigor a Castelló dilluns passat.