Vés al contingut

CARNESTOLTES

Quan és carnestoltes?

El carnestoltes és una celebració que té lloc immediatament abans de la quaresma cristiana (que s'iniciaamb el dimecres de cendra), i que té data variable (entre febrer i març segons l'any).

 

Activitats de carnestoltes en Castelló

El Grau de Castelló també viu la festa del carnestoltes cada any, que omple els carrers del districte mariner de la ciutat amb el colorit de les disfresses i l'alegria desbordada que solen acompanyar a aquestes festes.

Nens i majors surten als carrers del Grau per a transmetre l'alegria d'aquestes festes a tots els veïns i visitants. El matí del dissabte està dedicat als més petits, amb moltes activitats perquè es diverteixin, mentre que a la tarda i la nit és el moment de la diversió per als majors.

La desfilada de carnestoltes recorre el Grau i mostra les disfresses elaborades pels veïns, amb un fi sentit de l'humor i molta imaginació.

El diumenge és el dia de l'enterrament de la sardina, amb l'adéu a aquestes festes que tornaran a l'any següent amb la força d'una tradició que cada any explota en el districte marítim de Castelló.

CARNESTOLTES