Vés al contingut

El cicle de concerts ‘Nits d’estiu a l’ermita de la Magdalena’, organitzat per l'Ajuntament de Castelló a través de la regidoria d'Ermites i del Patronat Municipal de Festes, ha conclòs després d'una sèrie d'exitoses actuacions que han tingut lloc al llarg del mes d'agost. Ha sigut durant tots els dissabtes del mes quan els ciutadans de Castelló han pogut acostar-se fins a l'emblemàtic lloc per a gaudir de la música de diferents artistes locals.

L'esdeveniment va arrancar el passat 1 d'agost amb l'actuació de ska i rocksteady a càrrec de Bandits i va prosseguir el 8 de la mà de Lidón Patiño i el seu espectacle flamenc. La música dels seixanta va arribar a la Magdalena gràcies a Heatwaves el 15 d'agost, mentre que el 22 va ser el torn d'Exfan i el seu so alternatiu. La conclusió de l'esdeveniment va ser a càrrec de Yei Yi & Co, liderat per Jesús Gallardo i que va inundar de jazz el paratge de la Magdalena.

'Nits d'estiu a l'ermita de la Magdalena' ha sigut tot un èxit que ha atret a la ciutadania a l'ermita sota un mantell estrellat cada dissabte d'agost. Això sí, ho ha fet respectant unes severes mesures de seguretat a conseqüència de la pandèmia de la covid-19, com el respecte a la distància social, l'aforament limitat o l'obligatorietat de gaudir de l'espectacle al complet portant mascareta.

A continuació pots veure fotografies de cadascun dels concerts.

Concierto de Bandits

 

Concierto de Lidón Patiño

 

Concierto de Heatwaves

 

Concierto de Exfan

 

Concierto de Yei Yi & Co